پنکه سقفی کارگاهی نوعی فن خنک کننده است که به طور خاص برای استفاده در کارگاه ها تولید می شود. این فن ها اکثر اوقات از بهترین متریال ساخته می شوند تا استحکام کافی داشته باشند و گردش هوای بهتری را در فضاهای بزرگ یا حاوی سقف بلند فراهم کنند. محصول مورد نظر در طرح ها و مدل های متنوع با موتورهای متفاوت تولید می شود.
پنکه PMSM جزء انواع پنکه های کارگاهی بوده که به دلیل دارا بودن موتور محکم و مقاوم، گزینه ای مطلوب برای کارگاه هایی با متراژ و شرایط متفاوت است. در این متن تصمیم داریم پیرامون این پنکه های مقاوم و پرکاربرد مطالبی ارائه دهیم.
اثرات و مزایای پنکه سقفی صنعتی PMSM در کارگاه ها برای تهویه و خنک سازی
پنکه سقفی کارگاهی جزء نیازهای اصلی برای تقویت گردش هوا است. این دستگاه خنک کننده به خروج دود و گرد و غبار از فضای کارگاه کمک کرده و از ایجاد رطوبت در محیط جلوگیری می کند. فن های صنعتی عملکرد تهویه و خنک کردن پرسنل را نیز به عهده دارند و دمای محیط را 5 تا 8 درجه کاهش می دهند. نسیم ایجاد شده به وسیله این فن، رطوبت را تبخیر کرده و دمای پوست را کاهش می دهد. توان عملیاتی هر پنکه صنعتی 1.5 کیلووات است که نسبت به کولرهای سنتی تاثیر بسزایی در کاهش مصرف برق دارد. با توجه به شرایط اقتصادی و نیاز به کاهش هزینه ها در کارگاه های تولیدی و صنعتی، اکثر تجهیزات تهویه و خنک کننده در این مکان ها، پنکه های سقفی صنعتی هستند.
در فصل تابستان، دمای بالای کارگاه، خطرات قابل توجهی برای سلامتی کارکنان به همراه دارد و حتی باعث ایجاد برخی بیماری ها در محیط می شود. نصب فن های صنعتی در کارگاه، منجر به کاهش دما، حفظ سلامت کارکنان، بهبود کارایی تولید و راحت تر کار کردن می شود.
پنکه های سقفی صنعتی به حرکت بهتر هوا و خنک کردن مکان های بزرگ یاری می رسانند و صرفه جویی در هزینه ها را به دنبال دارند. این محصولات خنک کردن موثر یک فضای بزرگ و نیاز به چندین فن کوچک یا سایر دستگاه های خنک کننده را کم می کنند.
چرا باید پنکه سقفی کارگاهی بزرگ را برای تهویه انتخاب کنیم؟
پنکه سقفی کارگاهی PMSM در اندازه و مدل های مختلف تولید می شوند و با موتورهای سنکرون همیشگی کار می کند. فن های PMSM بزرگ یک راه عالی برای خنک کردن فضا هستند. آنها می توانند با چرخاندن هوای گرم و تبدیل آن به هوای خنک، به کاهش دما کمک کنند. همچنین به دلیل عدم نیاز به روغن کاری و ساختار محصور به نوبه خود در کاهش هزینه ها نقش دارند. این پنکه های سقفی با سرعت کم کار می کنند و به کاهش هزینه های برق یاری می رسانند.
یک فن بزرگتر جریان هوای بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد و می تواند در کاهش نیاز به خرید دستگاه خنک کننده دیگر و مبلغ قبوض برق تاثیر مثبتی داشته باشد. برخلاف پنکه های سقفی معمولی، پنکه های سقفی صنعتی را می توان با اپلیکیشن تلفن هوشمند کنترل کرد.
امتیاز CFM را در انتخاب پنکه سقفی کارگاهی را در نظر بگیرید
از ملاک هایی که در موقع انتخاب پنکه سقفی کارگاهی مدنظر قرار دهید، امتیاز CFM است. درجه بندی CFM نشان دهنده حجم یا مقدار هوایی است که فن در هر دقیقه می تواند حرکت دهد. مکان های بزرگتر به پنکه سقفی صنعتی با درجه CFM 10000 یا بیشتر نیاز دارند، در حالی که مکان های کوچکتر فقط به یک پنکه سقفی با درجه CFM کمتر نیاز دارد.
درجه بندی CFM یک پنکه سقفی باید بر اساس اندازه اتاق انتخاب شود. با توجه به اهمیت این موضوع، پیش از خرید باید CFM پنکه، مورد بررسی قرار گیرد. درجه بندی CFM یک فن با توجه به عواملی مانند، طراحی تیغه فن، قدرت موتور و سرعت آن تعیین می شود. پنکه سقفی کارگاهی PMSM با مدل های متفاوت و در حجم هوای 15680، 12500، 11376، 10300 و 7500 فوت مکعب در هر دقیقه، می تواند تهویه مکان های بزرگ، متوسط و کوچک را فراهم کند.
اندازه را در انتخاب پنکه سقفی کارگاهی مدنظر قرار دهید
موضوع اندازه در هنگام تهیه یک پنکه سقفی کارگاهی جزء بزرگترین عواملی است که باید مدنظر قرار دهید. پنکه های صنعتی می توانند در قطرهای متفاوت تولید شوند که ابعاد 24 فوت (7.3152 متر) برای فضاهای بسیار بزرگ و تحت شرایط خاص کاربرد دارد. در اکثر موارد، اندازه 56 اینچ (1.4224 متر) تا 74 اینچ (1.8796 متر) اندازه قابل قبولی برای تهویه محیط هایی مثل انبارها، کارگاه های تولیدی، مغازه های بزرگ، گاراژها و غیره است. زمانی که در حال تصمیم گیری برای گزینش پنکه سقفی مناسب هستید، بررسی اندازه مکان مورد نظر نیز مهم به نظر میرسد.
عوامل مهم در انتخاب پنکه سقفی کارگاهی
اندازه پنکه سقفی کارگاهی تنها یکی از عوامل ضروری در گزینش این محصول است که باید به آن توجه کنید. در این بخش قصد داریم دیگر جنبه های مهم که در موقع خرید محصول باید به آنها توجه کنید را مورد بازبینی قرار دهیم.
بررسی تعداد افراد مشغول در کارگاه
در هنگام انتخاب پنکه PMSM باید تعداد افرادی که در کارگاه مشغول به کار هستند را مورد بررسی قرار دهید. در صورتی که تعداد افراد زیادی در کارگاه مشغول به کار هستند، بهتر است دو یا چند پنکه سقفی را با توجه به ابعاد مکان بکار ببرید. تعداد افراد زیادتر شاغل در مکان مورد نظر، گرمای بیشتری تولید می کنند. با بکارگیری پنکه های سقفی مناسب، هوای خنک از سقف به سمت پایین انتقال پیدا می کند.
نوع کار در حال انجام عاملی مهم در انتخاب پنکه سقفی کارگاهی
نوع کار در یک محیط صنعتی، می تواند بر اندازه پنکه سقفی کارگاهی و تعداد فن ها تاثیر بگذارد. به عنوان مثال، اگر کار مستلزم دود یا گرمای زیاد باشد، ممکن است به یک فن با قدرت بالاتر یا فن های متعدد برای مطابقت با ماهیت کار نیاز باشد. فن های صنعتی نقش مهمی در فرآیندهای متنوع از جمله تهویه، خنک کردن، خشک کردن، گردگیری و جابجایی مواد دارند. الزامات خاص در گزینش فن ها، به ماهیت کار صنعتی در حال انجام، بستگی دارد.
بررسی سخت افزار نصب پنکه سقفی کارگاهی
سخت افزار نصب پنکه سقفی کارگاهی به گونه ای طراحی شده است که هوا را از سقف گرفته و به بقیه اتاق منتقل می کند. اگر یک فن، فضای کافی برای کار بین سقف و فن نداشته باشد، گردش هوا سخت تر می شود. اکثر فن ها روی میله ای نصب می شوند که از سقف تا موتور و تیغه ها امتداد پیدا می کند. با این حال، اندازه فضا و نیازهای خنک کننده باید در انتخاب طول میله نصب در نظر گرفته شود. یک فن با میله نصب بلندتر در مقایسه با پنکه با میله نصب کوتاه تر که تیغه ها را خیلی نزدیک به سقف نگه می دارد، گردش هوا را راحت تر می کند.
بررسی سرعت باد پنکه سقفی کارگاهی
بازبینی سرعت باد پنکه سقفی کارگاهی از دیگر ملاک هایی است که باید در موقع تهیه این محصول به آن توجه کنید. این پارامتر تعیین میکند که یک فن با چه سرعتی میتواند هوا را به سمت زمین حرکت دهد. به عنوان مثال، سرعت باد زیاد ممکن است در مکانی که می تواند باعث اختلال در کار شود، مانند افتادن کاغذها، ایده آل نباشد؛ اما در مناطقی که دود یا گرما زیاد است، می تواند مفید باشد.
چرا پنکه سقفی کارگاهی با موتور PMSM گزینه ای مناسب برای محیط های صنعتی است؟
پنکه سقفی کارگاهی PMSM یکی از پیشرفته ترین نمونه های مهندسی فن موجود در بازار است. در مقایسه با موتورهای AC سنتی، موتور سنکرون مغناطیس همیشگی، حجم هوای بهتری را در فضا منتشر می کند که هم پویا و هم بی صدا است. این جریان هوای پویا، شبیه یک نسیم طبیعی بوده که با استفاده از فناوری پیشرفته، مثل موتور (PMSM) و طراحی آیرودینامیکی با کنترل دقیق به دست می آید. فنها طوری طراحی شدهاند که هوا را با سرعت کم، شبیه به نسیم طبیعی منتشر می کنند، در نتیجه حجم هوای راحتتر و آرامتری نسبت به پنکهها و دستگاه های تهویه مطبوع سنتی دارند.
این محصول در اندازههای متنوع متناسب با پروژههای مختلف با سرعت های متفاوت و طراحی فوقالعاده و بدون نیاز به تعمیر و نگهداری عرضه میشود. فناوری PMSM به کار رفته در این فن جزء پیشرفته ترین نمونه های فن آوری پنکه است و به محصول در بازدهی بالاتر و مصرف کمتر انرژی کمک می کند. فن های صنعتی سنتی با قطر تیغه 7.3 متر معمولاً دارای محدوده سرعتی بین 20 تا 50 RPM هستند. در مقابل، فن های سقفی مجهز به فناوری PMSM (موتور سنکرون مغناطیس همیشگی) به همراه یک کنترلر با کیفیت با طراحی ژاپنی، محدوده سرعت گسترده ای در رنج 5 تا 57 دور در دقیقه ارائه می شوند.
کلام آخر
پنکه سقفی کارگاهی جزء نیازهای اصلی مراکز تولیدی و صنعتی است که می تواند محیط را تهویه و مطبوع کند. یکی از بهترین پنکه های سقفی برای محیط های کارگاهی، فن PMSM است که در مدل های متنوع مطابق با نیازهای کارگاه با ابعاد مختلف تولید می شود. در انتخاب این محصول علاوه بر اندازه باید به ملاک هایی مانند تعداد افراد مشغول در کارگاه، نوع کار، سخت افزار نصب پنکه و سرعت باد دقت کنید. در صورتی که شما نیز قصد خرید یک پنکه سقفی مناسب برای کارگاه خود را دارید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.